Bu yazımız içerisinde 3 ay ertelemeli kredi veren bankalar hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Acil nakit ihtiyacı bulunan kişiler, genellikle banka kredilerinin yolunu tutuyor. Ancak kredi ödemelerinin hemen başlaması bazı kişileri zor duruma düşürebiliyor. Bu durumun farkına varan bankalar, müşterilerine bir kampanya sunarak çektikleri kredinin ödemesini 3 ay sonra ödeme fırsatı sunuyor. Ertelemeli kredilerde vade oldukça farklı bir şekilde işleniyor. 60 ay olarak belirlenen vadeler, 3 ay ertelemeli kredilerde 57 aya düşmektedir. Boşta geçirilen 3 ayda ödeme yapılmamasına karşın vade işlemesi devam etmektedir. Ertelemeli olarak kredi veren bankalar;
Alternatif Bank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi
Aktif Bank, 3 ay ertelemeli kolay kredi veren bankalar arasında ilk sırada yer alıyor. Düşük tutarlı başvurularda herhangi bir şekilde teminat ya da kefil istemeyen bu banka, 50,000 TL ve üzeri başvurularda teminat ya da kefil isteyebiliyor. Kredi faiz oranı tüm vade seçeneklerinde sabit olup %2,55 olarak tahsil edilmektedir. Başvurular sadece Aktif Bank internet ve mobil şubeleri üzerinden alınmakta.
Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi
Akbank Direkt üzerinden yapılan ihtiyaç kredilerini 3 ay erteletebilirsiniz. Banka müşterisi olmayan kişilere de açık olan ihtiyaç kredisi başvurusunda 50,000 TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz. 36 ay olarak sunulan ihtiyaç kredisini ertelemeli olarak 33 ay vade üzerinden planlayabilirsiniz. Başvurular, Akbank Direkt mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır.
ING 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi
ING, 3 aylık ertelemeli kredi sistemini 2 şekilde uyguluyor. 5,000 TL altı ihtiyaç kredileri ertelenmek istenirse uygulanan faiz oranı %2,19 olmakta. 50,000 TL ve üzeri ihtiyaç kredileri ertelenmek istenirse faiz oranı %2,89’a çıkmaktadır. Tüm vade seçeneklerinde sabit faiz oranı uygulayan ING, ertelemeyi 3 ay yapmaktadır. Başvurular ING mobil ve internet bankacılığı üzerinden oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır.
QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi
QNB Finansbank, ertelemeli kredi konusunda en çok tercih edilen bankadır. SMS ile 50,000 TL’ye kadar kredi veren QNB Finansbank, ödeme konusunda 33 ay vade uygulamaktadır. Seçilen vade süresine göre faiz oranları %2,39 ile %3,00 arasında değişiklik göstermektedir. T.C. Kimlik Numarasını 5030’a mesaj olarak gönderen kişiler krediye oldukça kolay bir şekilde başvuruda bulunabilirler. Bununla beraber banka şubeleri ve mobil bankacılık üzerinden de başvuru yapabilmek mümkündür.
Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi
Vakıfbank, memurlara oldukça güzel bir kredi kampanyası geliştirmiştir. Memur emeklileri için de sunulan bu kredide çekilebilecek üst kredi limiti 90,000 olarak belirlenmiş durumda. 36 ay vadeli olarak belirlenen krediyi 3 ay erteleterek 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturabilirsiniz. Ertelemeli kredide faiz oranı %2,39 olarak belirlenmiş durumda.
Halkbank 2 Ay Ertelemeli Kredi
Halkbank, ihtiyaç kredileri için maalesef ki ertelemeli kredi seçeneği sunmamaktadır. Şu an için sadece eğitim kredisi için ertelemeli kredi sunan Halkbank, erteleme süresini 2 ay olarak belirlemiş durumda. Ertelemeli olarak sunulan eğitim kredisinde çekilebilecek kredi tutarı maksimum 50,000 TL’dir.
TEB 6 Ay Anapara Ertelemeli Kredi
TEB, ertelemeli kredi konusunda farklı bir politika yürütmektedir. Bu banka ertelemeyi sadece faiz için uygulamaktadır. Kredi ödemelerinde ilk 6 ay sadece anapara taksiti ödenebilir. Özellikle taşıt kredisinde uygulanan bu sistem, 6 ay boyunca düşük tutarda ödemeler yapmanızı sağlıyor.